Ter uitbreiding voor ons kantoor in Zwolle zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

 

Geen dag is hetzelfde. Je bent contactpersoon voor bestaande relaties en bouwt deze uit door in te spelen op verkoopsignalen. Hiernaast ben je in staat om new business te creëren vanuit acquisitie en benader je organisaties met de door jouw geselecteerde topkandidaten. Je beschikt over een drive om alle vacatures die bij ons binnen komen in te vullen met passende kandidaten.
Van het eerste contact met een potentiële nieuwe klant, een offerte, tot aan de plaatsing van een door jou geworven kandidaat, het hele traject voer je samen met je collega' s uit. In de rol van werkgever laat je jouw kwaliteiten als people manager zien. Kortom, als intercedent techniek heb je een baan vol dynamiek!

 

 

Functie eisen

Je bent een stabiele persoonlijkheid die zelfstandig werkzaamheden op pakt, maar ook een teamplayer is. Je weet het overzicht te bewaren in hectische werksituaties en kan goed prioriteiten stellen. Je streeft in de uitvoer van je werkzaamheden naar een hoge kwaliteit en straalt dit uit naar zowel organisaties als naar de krachten. Je beschikt over een resultaatgerichte instelling en laat geen commerciële kans onbenut. Naast dat je zeer ondernemend bent ingesteld, stressbestendig en flexibel bent, ben je een gesprekspartner op alle niveaus. Je beschikt over de kerncompetenties klantgerichtheid en resultaatgerichtheid. De Intercedent techniek bouw en of infra beschikt verder over:

  • Je beschikt over Mbo+ werk en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar recente aantoonbare werkervaring in de arbeidsbemiddeling;
  • Een ondernemende en dienstverlenende instelling;
  • Zelfstandig, pro actief en resultaatgericht;
  • Kennis van arbeidsrecht en op de hoogte van actuele ontwikkelingen;
  • In het bezit van een rijbewijs B;
  • Woonachtig in de regio Zwolle.

 

Ons aanbod

 

Vrijheid en verantwoordelijkheid, zijn dat belangrijke drijfveren voor jou om elke dag weer met plezier aan het werk te gaan en heb jij zin om weer écht te kunnen ondernemen in de uitzendbranche, dan is deze functie binnen Twente Flex voor jou de baan.

Wij bieden jou een baan waarin je de mogelijkheid krijgt om het verschil te maken. Je komt werken in een gedreven, trotse en snel groeiende organisatie waar alle ruimte is voor eigen initiatieven, persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Bij deze functie hoort een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Ben jij, of ken jij iemand met dergelijke kwaliteiten en ambities, neem dan contact met ons op!

Mocht je meer willen weten over de inhoud van de functie en de procedure, neem dan contact op met Marcel Stoeten, Functie: Algemeen Directeur/Eigenaar op telefoonnummer 06-14333343